zaterdag 30 augustus 2014

Automerken uit china

Automerken uit china

Een Chinees bedrijf gaat de komende drie jaar in totaal circa 40 mln investeren in Den Haag. Toch is er n auto die maand op maand zijn eigen verkoopcijfers blijft. BMW is de laatste in een groeiende lijst van autofabrikanten die haar peilen op de Chinese elektrische auto markt richt. In 2013 zijn er in China 22 miljoen voertuigen verkocht.

Chinees automerk Qoros maakt zich gereed voor EuropaAutovisie. Hij krijgt in China een nieuw leven, als Senova (Shenbao) D. Dongfeng heeft samen met PSA Peugeot Citron een joint-venture in China. Listed above are passenger cars, micro-vans, and pick-up trucks built in China by native. Chinese Brands ChinaAutoWeb BAIC Group (Beiqi, Beijing Auto) E130150 hatchback (L). Hoewel het nog meer dan een jaar duurt voordat de Chinese autobouwer.

Gesnapt! BMW 1 Serie sedan test in China

Automerken uit china

Dongfeng toont Aeolus A9 in China NU - Het laatste nieuws het. BMW 1 Serie sedan test in China. Van een stille entree in Europa is bij Qoros geen sprake. Volvo zal de zelfrijdende auto in China testen - AutoGids. Rolls-Royce ziet verkopen dalen, zelfs halveren (in China). Car News China - China Auto News 1 day ago.

Categorie:Chinees automerk - Dit betreft bedrijven die minimaal n auto hebben geproduceerd onder een eigen merknaam en die hun hoofdzetel in China hebbenhadden. Het Duitse Borgward is uit de as herrezen en heeft met de BX7 meteen een SUV op ons afgevuurd. In een voormalig distributiecentrum van V D op. De auto is verkrijgbaar als 1.8T, 2.0T, of 2.3T ( kW en).

Automerken uit china

10 Chinese auto rip-offs van westerse modellen - Alletop10lijstjes

Voor de enkeling die nog dacht dat de Concept Compact Sedan zomaar een proefballonnetje was: je hebt het fout. Chinezen geven de voorkeur aan buitenlandse automerken. 10 Chinese auto rip-offs van westerse modellen - Alletop10lijstjes Het bedrijf verantwoordelijk voor de Chery is hetzelfde bedrijf dat de Matiz in elkaar zette voor General Motors In China kost deze auto 3.400. All about cars in China: new cars, spy shots, autoshows, concept cars, industry news and politics. Een van de resultaten van de samenwerking is de Aeolus A9.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.