donderdag 16 juli 2015

Osco smeersysteem motor

Osco smeersysteem motor

Ook qua vormgeving is de OSCO een waardevolle aanwinst voor de motor. Motor-Forum - Naked bikes - Moto Morini Corsaro 1200. De Vmax 1700 is een mega motorblok en je raad het al, als je dat blok tuned komt er echt. Motor-Forum - Naked bikes - Suzuki GSX 1340 B-King Deel 2 B the.

OSCO Homepagina Bovendien is de OSCO eenvoudig op elke motor in korte tijd te monteren. In winkelwagen Verlanglijst Vergelijk OSCO OSCO Motorketting Smeersysteem Oranje Set Incl 100ml Olie. Markt ook een dergelijk smeersysteem te ontwikkelen voor de fiets en de bromfiets. Advertenties van V-Strom Specialist uit Enkhuizen Suzuki V-Strom DL 650 ABS Touring, Osco smeersysteem. Welkom op de internetpagina van Tech-Line, sinds 1991 importeur en groothandel bij uitstek van motorfietsonderdelen en.

Advertenties van V-Strom Specialist uit Enkhuizen

Osco smeersysteem motor

ANWB - Kettingsmeersystemen Zelfde idee als de Osco dus, maar goedkoper uitgevoerd. Op Motor-Forum staat een uitgebreide handleiding om met goedkope materialen zelf een. Je motorketting moet je regelmatig smeren met kettingspray. Kettingonderhoud - Olie Onderhoud - Goedhart Motoren.

Motorketting Shop voor Motorketting bij OSCO Ketting smeersysteem aluminium. Een smeersysteem dat vrij is van ongemakken en ongewenste neveneffekten. Ik heb nog een OSCO ketting smeer systeem liggen. Cobrra Nemo 2 Ketting Smeersysteem - Feb 9, 2015. Montage van het osco smeersysteem - Jul 26, 2010. Sinds ik de osco op mijn motor heb, gebruik ik deze olie.


Motor-Forum - Naked bikes - Suzuki GSX 1340 B-King Deel 2 B the

Nl MEGA assortiment boven 100,- gratis verzending Alles voor jouw motor. Ik vergat telkens aan dat plugje te trekken waardoor er olie op de ketting komt. Diverse motoraccessoires Diverse algemene accessoires voor je motor vind je in deze rubriek. Ik denk dat ik gemakkelijk de controle over mijn motor verlies, bij het zoeken naar de plunjer. Welkom op de OSCO Webshop Een smeersysteem dat vrij is van ongemakken en ongewenste neveneffecten en bovendien eenvoudig op elke motor monteerbaar is. Bovendien is de OSCO eenvoudig op elke motor in korte tijd te monteren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.