dinsdag 14 juli 2015

Pomp vloerverwarming zomer

Er zijn heel erg veel huizen in Nederland waar ook in de lente, zomer en herfst de pomp van de hiervoor geschetste vloerverwarming gewoon doordraait. Ze laten de pomp van hun vloerverwarmingssysteem tijdens de zomer gewoon draaien, ook al is dat helemaal nergens voor nodig. Wat met je vloerverwarming tijdens de zomer? Bij veel mensen staat de pomp van de vloerverwarming altijd aan, ongeacht of dit nodig is of niet.

Pompschakelaar Vloerverwarming Normaal gesproken draait de pomp van de vloerverwarming het hele jaar door, ongeacht of de verwarming aan staat of niet. Pompschakelaar Door een pompschakeling toe te passen voorkom je dat de pomp niet wordt belast wanneer er geen warmte afgifte wordt gevraagd van uw vloerverwarmingsysteem. Bij een lage instelling van 28 graden bleef de pomp nog uren na draaien, soms ook tijdens een hete zomer. Normaal gesproken staat de pomp van de vloerverwarming altijd aan behalve in de zomer als ik de stekker eruit haal.

Waarom een pompschakelaar op je vloerverwarming zin heeft

Pomp vloerverwarming zomer

Zo n klassieke vloerverwarmingspomp verbruikt gemiddeld 130 per jaar aan stroom, dat is. Om het water rond te pompen door de leidingen in de vloer, zit er op het. Gedurende de zomer staat de pomp uit, echter iedere 24 uur wordt de pomp een. Als uw pomp 70 Watt verbruikt en.

Is dat niet zo zinvol, verkeerde zuinigheid: laat de vloerverwarming ook in de zomer gewoon aan staan en gebuik een pompschakelaar om. In gebruik nemen van de vloerverwarming Heatnet Blog. Alhoewel Het is niet goed voor de pomp als die te. Ook in de zomer als de verwarming niet aan staat.

Pomp vloerverwarming zomer

Hier Vloerverwarmingspomp is stroomvreter

Vloerverwarming - Vloerverwarming is een vorm van verwarming die in de vloer is ingebouwd. Waarom een pompschakelaar op je vloerverwarming zin heeft. Optioneel: Regelunit met A- Label Grundfos Alpha2 pomp (met Auto adapt. S zomers schakelt hij elk etmaal de pomp ca 10 minuten in om vastlopen te. Zo kan ik de pomp in de zomer voor zwembadverwarming en in de.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.