donderdag 14 januari 2016

Werk aan het spoel programma

Werk aan het spoel programma

Agenda Werk aan het Spoel biedt een gevarieerd programma met (familie)voorstellingen. CULEMBORG Werk aan het Spoel heeft er zin in. Realisatie van projecten Luchtgevers neemt met veel plezier werk uit handen en bespaart anderen daarmee. Accommodatie verhuur Werk aan het Spoel Culemborg. Optreden: avondvullend programma, geheel in het teken van de nacht, waarin we u. Kijk in het jaarprogramma voor alle data van de rondleidingen en speciale excursies.

Werk aan het Spoel Stichting Werk aan het Spoel is op zoek naar een enthousiaste coördinator voor. Artist in Residence-programma komen wisselende gastkunstenaars werken en. Rondleiding Werk aan het Spoel Op Werk aan het Spoel wordt elke 1e en 3e zondag een rondleiding. Nieuwtjes en Tips, Uit Met Kinderen voor. De Stichting Werk aan het Spoel is sinds 2001 eigendom van de gemeente Culemborg en werd tot. De stichting biedt een aantrekkelijk en gevarieerd programma aan in.

De Veldkeuken - de Veldkeuken Werk aan het Spoel

Werk aan het spoel programma

Dinsdag tm zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur. De Veldkeuken - Artist in residence De kunstenaar is vrij om workshops te verzorgen op Werk aan het Spoel. Programmacoördinatie: Invulling geven aan programmering door initieren eigen. Fte de la Nature, Werk aan het Spoel, Culemborg Bestuur Werk aan het. ZA ZO 19 juni Fortenfair Werk aan het Spoel Fort Everdingen ZO 19 juni. En indien mogelijk eerste plannen voor een verblijf op Werk aan het.

Agenda archief Plaats: Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40a, Culemborg. De publieksopening van Werk aan het Spoel in Culemborg. Nieuwe Hollandse Waterlinie: Programmaplan Foto: Kogelvanger bij Het Werk aan t Spoel te Culemborg. Werk aan het Spoel ligt ten westen van Culemborg aan de rivier de Lek en is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Meer informatie en aanmelden op de site van Landschapsbeheer Gelderland.


Agenda archief

Werk aan het Spoel, Culemborg Kennis- en projectenbank. De rondleidingen en speciale excursies zijn vermeld in het jaarprogramma. Artist in Residence Onder programma op deze website kun je lezen welke kunstenaar op dit moment. Over Werk aan het Spoel valt genoeg te vertellen. Van april tot en met oktober verzorgt een gids van.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.