zondag 28 februari 2016

Auto huren curacao internationaal rijbewijs

Auto huren curacao internationaal rijbewijs

In sommige landen buiten de Europese Unie (EU) is een internationaal rijbewijs verplicht. Chogogo Resort Curaao - Jan Thiel Baai TUI Optioneel een auto bij huren tijdens het verblijf op Curaao? Op boekt u 24 uur per dag een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven. Belgisch - Europees rijbewijs volstaat voor het huren van een wagen of voor het besturen. Reisadvies Aruba, Curaao, Sint-Maarten, Bonaire, Sint-Eustasius en Saba.

Curaao biedt verscheidene opties om internationaal te bellen u kunt. FAQ Jan Thiel Car Rentals Curacao Q: Is het verstandig om een auto te huren vanaf het vliegveld? Autorijden op Curaao Curaao voor beginners Zelf autorijden op Curaao is geen enkel probleem. Controleer van tevoren even welke reisdocumenten verplicht zijn en hoe het zit met een rijbewijs over de grens. Om een auto te huren is geen internationale rijbewijs nodig. Een internationaal rijbewijs is dus niet nodig.

Curacao reisinformatie en reistips - telefoneren, electriciteit, tijd

Laat geen waardevolle voorwerpen of documenten achter in uw (huur)auto. Wanneer u auto rijdt dient u altijd uw originele rijbewijs, keuringskaart en verzekeringspapieren bij u te hebben. Autorijden - Curacao heeft dezelfde verkeersregels als Nederland. Wanneer heb ik een internationaal rijbewijs nodig?

Praktische informatie Curaao - Bekijk info - ANWB Alle praktische informatie over Curaao die je nodig hebt voor je vakantie vind je op. Op Curaao mits u in het bezit bent van een nationaal of internationaal rijbewijs. Je tenminste 2 jaar in het bezit moet zijn van een geldig internationaal rijbewijs. Voordelig een auto huren op Curaao via m? Voorwaarden - Curacao Budget Rent a Car Budget Rent a Car Curaao - Voorwaarden om een auto te huren. Bij een rondreis per auto adviseren wij u een gedetailleerde wegenkaart aan te.


Trupial Inn Hotel Casino - Willemstad - Curaao TUI

Telefoonkaarten en bellen naar huis Is mijn Nederlandse rijbewijs geldig? Q: Heb ik een internationaal rijbewijs nodig om op Curaao te rijden met een huurauto? Het is mogelijk om op het eiland een auto te huren. U heeft geen creditcard nodig en ook geen internationaal rijbewijs. ARA Tours Vakantie reis Curacao strandvakantie Curacao. Een internationaal rijbewijs is absoluut niet nodig, in tegenstelling tot wat sommige bronnen beweren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.