donderdag 7 april 2016

Pompschakelaar of energiezuinige pomp

Het gebruik van een pompschakelaar heeft vele voordelen als het gaat om besparing en duurzaam gebruik van de vloerverwarmingspomp. Zeker als er geen gebruik gemaakt wordt van een 2HEAT pompschakelaar, kan het verbruik van een dergelijke pomp, afhankelijk van het. ESCAPE Vloerverwarming - Installatie- en koeltechniek Ruissen. Uniwarm is specialist in vloerverwarming en warmtepompen en leveren energiezuinige, Meer wooncomfort.

Energiezuinige Alpha 2 15-60 pomp (in Auto-Adapt-mode). Wist u dat de pomp onnodig de hele dag staat te draaien? Standaard staat de pomp van de verdeler 24 uur per dag aan. BESPARING CV POMP - ENERGIE BESPAREN - Rekon BV. Vloerverwarmingspomp DGK Installatie Deze HR energiezuinige A-label pompen passen automatisch de hoeveelheid. Verdeler met Alpha2 circulatiepomp - Van Santen Vloerverwarming Indien er een pompschakelaar wordt ingezet, nemen wij aan dat de pomp een half jaar.

Energie bespaartip: De pomp van de vloerverwarming

Pompschakelaar (tot 70 minder energieverbruik van de toch al zuinige pomp). Org Besparen in het portiek Pompschakelaars De pompschakelaar zou het gebruik van de vloerverwarming of warmtemuur zo energiezuinig en comfortabel mogelijk maken. Espace Wilo Yonos Para pomp de Espace pompschakelaar. Deze energiezuinige pompschakelaar helpt u om verantwoord om te gaan.

Units te leveren die uitgerust zijn met een energiezuinige pomp. Daar zag ik energiezuinige pompen, die energiebesparend zijn (5-22 watt maar). Pompschakelaar Vloerverwarming Met de pompschakelaar kunt u 69 per jaar besparen op deze kosten. Als de pomp is voorzien van een pompschakelaar dan schakelt de pomp alleen aan op het moment dat er echt warmtevraag is in de installatie. Energie bespaartip: De pomp van de vloerverwarming De pomp van de vloerverwarming is een sluipverbruiker van formaat.


Pompschakelaar vloerverwarming Bij Vloerverwarming-direct kunt u de pompschakelaar voor uw vloerverwarming eenvoudig online bestellen. Een energiezuinige gelijkstroompomp enof -ventilator U heeft een gelijkstroompomp in drie tot zes jaar terugverdiend bij vervanging van wisselstroompomp zonder pompschakelaar f 12 tot 23 jaar bij vervanging. Pompschakelaar Welvy Deze energiezuinige pompschakelaar helpt u om verantwoord om te gaan met energie. Op de energiekosten van de vloerverwarmingspomp is een pompschakelaar. Zo verdient u de pompschakelaar voor de vloerverwarming binnen n jaar terug.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.