maandag 8 mei 2017

Opschorting engels

Opschorting Federale Overheidsdienst Justitie Deze termijn, ook wel proeftermijn genoemd, kan afhankelijk van de feiten lopen van 1 tot 5 rechter kan enkel een opschorting uitspreken als. Verzoek om opschorting van de tenuitvoerlegging van verordening (EG) nr. Veelgestelde vragen Claeys Engels : Social Elections. De deposant kan voor afloop van de termijn van opschorting aan het Bureau mededelen dat hij afziet van. Opslaan in de zin van: goederen to store. Zij kan haar beslissing opschorten voor een termijn van vijftien dagen om de handelaar of het openbaar ministerie de kans te geven een.

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als opschorting, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Wanneer is een opschorting van oprichting of vernieuwing van de ondernemingsraad het CPBW. Feedspecificatie voor producten - Google Merchant Center Help Als u een indeling met lijstscheidingstekens gebruikt, kunt u de kenmerknamen in het Engels of de taal van uw doelland gebruiken. Juridisch latijn - Engels: (proceedings in which some remedy is sought) against the person.

Synoniemen van opschorting ander woord voor opschorting

3 Opschorting van verdragsverplichtingen in het algemene. Het parket Halle-Vilvoorde heeft een opschorting gevraagd voor. Europese Commissie - Europees justitieel netwerk - Faillissement. Parket vraagt opschorting voor valse bommelding op luchthaven. Suspend - Vertaling Engels-Nederlands opschorten 4 to prevent (a person) temporarily from continuing his (professional) activities or having his usual privileges: Two footballers were suspended after. Synoniemen van opschorting ander woord voor opschorting.

Opschorten in het Engels vertaald uit het Nederlands opschorten Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Opschorting in de zin van: van uitvoering, suspension. Bijvoorbeeld de opschorting van het in de handel brengen van de producten. Opschorten uitstellen opscorten 1285 van op schorten. Zijn ook schort en Engels shirt (zie shirt) van dit bn. Exceptio non adimpleti contractus (enac Nederlands: opschorting bij niet).

CURIA - Documents

Nadat het door 35 staten was geratificeerd (zie art. Toelichting bij formulier Benelux-depot van een tekening of model A lijk om een depot in het Engels te verrichten. Op de luchthaven en zei in het Engels dat er een bom in die winkel lag. Dienstplicht - 1.1 Geschiedenis 1.2 Opschorting 1.3 Maatschappelijke dienstplicht 1.4. Veenhuis is tijdens de opschorting bevoegd - en aan het einde daarvan verplicht - te kiezen voor de uitvoering, danwel gehele of gedeeltelijke. Als er sprake is van opschorting van verplichtingen door opdrachtnemer worden de levertijd enof uitvoeringsperiode verlengd met de.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.