maandag 30 juni 2014

Elektrische auto en wegenbelasting diesel

Elektrische auto en wegenbelasting diesel

3 Geen wegenbelasting U betaalt geen motorrijtuigbelastingwegenbelasting. In datzelfde jaar ga je veel meer betalen als je een dieselauto rijdt die. Wijzigingen belastingen voor auto en motor in 2016 Belastingen op. Deze dieseltoeslag is 86 euro per gram CO2-uitstoot boven de 70 gram CO2-uitstoot per kilometer.

Maar een semi-elektrische auto en deze is tot en met 2016 vrijgesteld van BPM. ANWB Vergeleken met benzine of diesel ben je met een elektrische auto zo n 40 tot 50 voordeliger uit, wat de. Het gaat om auto s met een dieselmotor met een CO2-uitstoot van 95 gkm of minder, zoals de Ibiza. Auto en Fiscus - Fiscale Regelingen Elektrische Autoaposs 2014.

Hybride auto -

Elektrische auto en wegenbelasting diesel

Voor benzine of diesel en een opslag voor elektriciteit (de batterij). Dit zou per auto kunnen oplopen tot 225 euro extra wegenbelasting. Je koopt per slot van rekening geen diesel om er 15.000 kilometer per jaar mee te. Elektrische auto opladen met zonnepanelen Vergeet daarbij niet dat er voor de elektrische auto geen wegenbelasting. Dat de auto voor 2015 helemaal vrijgesteld is van wegenbelasting).

Iedereen kent tegenwoordig wel iemand die een elektrische auto of fiets heeft. Ook wegenbelasting (MRB) hoef je niet te betalen. Opsomming fiscale regelingen voor 2014 voor elektrische auto s en hybriden. Hybride auto - De Toyota Prius, de eerste hybride serie-auto.


Overheid stimuleert elektrisch rijden Auto

Lijst van elektrische auto s zonder BPM en wegenbelasting en in 2014 verkrijgbaar. Alleen voor de zuinigste auto s betaalt u minder autobelastingen. Dan kun je ook wat betreft de wegenbelasting beter zo snel mogelijk beslissen. Verhoging van de mrb voor vervuilende dieselpersonenvoertuigen en. Met uitzondering van personen- en bestelauto s die op LPG of diesel rijden (deze gaan).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.