dinsdag 30 juni 2015

2 Auto van de zaak bijtelling

Als u in een auto van de zaak rijdt, moet uw werkgever een bedrag optellen bij uw. Alles over de auto van de zaak. En hoe zit het met het grijs kenteken, verzekeringen en met de bijtelling? Bijtelling bij meerdere autoaposs - Jongbloed Fiscaal Juristen. Als u de auto priv heeft gekocht en u gebruikt de auto regelmatig zakelijk, houd. Om de grondslag voor de bijtelling van het privgebruik vast te stellen.

Dan stelt u de btw die u moet betalen voor het privgebruik vast op 2,7 van de catalogusprijs van de auto. Voorbeeld 2: je rijdt per jaar 10.000km waarvan zakelijk 2.000km en de ritten. Auto s met een eerste tenaamstelling in 2012 of 2013. Als u uw werknemer een auto van de zaak ter beschikking stelt, geldt een. Vast te stellen op 2,7 (na 4 jaar 1,5) van de catalogusprijs van de auto (incl.

Bijtelling privgebruik auto van de zaak Ondernemersplein

De bijtelling voor de auto van de zaak van de ondernemer bedraagt voor de. De fiscale bijtelling van uw auto van de zaak is een blijvend aandachtspunt. Voor het priv-gebruik van een auto van de zaak moet belasting worden. Let erop dat, als er n vaste bestuurder gebruik maakt van de auto (of bij 2. Bijzondere situaties rond Bijtelling Auto van de Zaak Bijzondere situaties rond Bijtelling Auto van de Zaak.

Bijtelling auto van de zaak RAI Vereniging. Mogelijkheid 2: Uw zakenauto in het ondernemingsvermogen. Bijtelling op jaarbasis en niet per auto news Bijtelling bij. Als u minder dan 500 kilometer priv met uw auto van de zaak heeft gereden.

Handreiking Bijtelling privgebruik auto voor de autobranche

U bevindt zich hier : Fiscale tips Auto van de zaak Bestelauto en bijtelling). Welk percentage bijtelling u voor uw auto verrekent, vindt u in deze infographic. Deze privbijtelling bedraagt 2,7 van de cataloguswaarde van de auto ( inclusief). Bijtelling privgebruik auto van de zaak Ondernemersplein Bijtelling privgebruik auto van de zaak. Wiebes gehoor aan de lobby van Vereniging Auto Van De Zaak.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.